Våra Laddstationer

I dagsläget kan man ladda sin elbil vid fyra publika laddstationer i Degerfors. Vi har en snabbladdare som finns placerad vid Torgkällaren och tre destinationsladdare, en vid tågstationen, en vid Nämndhuset och den sista utanför vårt kontor på Gjuterigatan.

Degerfors laddstationer

I dagsläget kan man ladda sin elbil vid fyra publika laddstationer i Degerfors. Vi har en snabbladdare som finns placerad vid Torgkällaren och tre destinationsladdare, en vid tågstationen, en vid Nämndhuset och den sista utanför vårt kontor på Gjuterigatan.

Tillsammans bygger vi ett hållbart samhälle

Vi på Degerfors Energi vill gynna omställningen från fossila bränslen till elektrifierat. Transporter står för en tredjedel av Sveriges totala koldioxidutsläpp. Omställningen från fossildriven bil till elbil är därför en viktig insats för miljön. Vi vill göra det lättare för dig att köra klimatsmart. Därför erbjuder vi publik elbilsladdning så att du alltid har möjlighet att ladda din bil, antingen som ett komplement till hemmaladdningen eller om du behöver fylla på räckvidden längs vägen. En elbil ger nollutsläpp i närmiljön, vilket är oerhört viktigt för att få bättre luftkvalitet och förbättrad hälsa. Den samlade klimatpåverkan per körd kilometer kommer från produktionen av elen som bilen laddats med. På våra laddstationer laddar du alltid bilen med förnybar, hållbar el och CO2-utsläppen är lika med noll. Därmed minimerar du din påverkan på miljön när du kör.

Så här enkelt laddar du ditt fordon

Våra laddstationer har satts upp i samarbete med Mer och ingår i deras övriga publika laddnätverk som är störst i Sverige. Laddstationerna passar alla laddbara bilar på marknaden. För att kunna ladda behöver du ett laddkort från Mer som erbjuder olika abonnemang beroende på vilket laddbehov du har. Laddkortet fungerar i hela Mer's publika laddnätverk. Kostnaden för att ladda är från 0kr/ kWh - 5 kr/ kWh beroende på vilket abonnemang du väljer. Beställ ditt laddkort i Mer's webbshop eller köp på ICA Kronhallen här i Degerfors. Du behöver även en typ-2 kabel för att kunna ladda på destinationsladdarna.

Ladda även ner Mer's app. Där du kan starta och stoppa laddningen samt betala direkt ifrån appen. I dagsläget är enbart publik laddning inkluderat i appen. Appen kan laddas ner på App Store och Goggle Play. Mer information om appen finns på Mer's hemsida https://se.mer.eco/ladda-ner-mobilapp/

Du har tillgång till laddhjälp av Mer's kundservice dygnet runt, hela veckan på telefon +46 77 44 33 900.

  • Läs mer om Mer laddabonnemang här
  • Läs mer om Mer's publika laddnätverk här.
  • Läs mer om Mer Sverige här.

Video