Priser Lägenhet

Finns det stadsnät i din lägenhet?

Om det finns stadsnät i din lägenhet så kan du få bredband redan idag. Du kopplar bara in nätverkssladden i ditt stadsnätsuttag och aktiverar dig direkt via vår självaktiveringsportal Zmarket.se. Månadskostnaden betalas till vald leverantör. Någon kostnad till Degerfors Energi uppkommer inte i detta fall.

Bor du i en förberedd lägenhet, men saknar ett uttag?

Om du bor i en förberedd lägenhet, men saknar ett fiberuttag, så hör du bara av dig till oss. Vi monterar då ett uttag, en så kallad fiberswitch. Kostnaden för denna installation beror på hur mycket fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningen har betalt i samband med att fastigheten anslöts (uppskattningsvis mellan 1500kr - 5000 kr).

I priset ingår en färdig fiberinstallation med en 4-portars fiberswitch. Switchen monteras oftast i hallen och den behöver strömförsörjas. Ett eluttag måste alltså finnas i närheten av switchen.

Saknar fastigheten stadsnät?

Om din fastighet saknar stadsnätsanslutning så är det läge att prata med din fastighetsägare. Det är fastighetsägaren som beslutar om en eventuell anslutning ska ske.

Vi ansluter utifrån ett offererat pris och leveranstiden för en installation är sex veckor eller enligt överenskommelse.