I januari lanseras den nya tjänsteleverantör Th1ng i vårt stadsnät. Th1ng erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag och deras tjänster är bredband, tv, telefoni samt tjänster för fastigheter och företagstjänster.

Nedan kan du läsa om hur Th1ng beskriver sina ambitioner:

“– Vår ambition är att bli någonting mer än befintliga internetoperatörer på marknaden. Vi vill leverera mer än bara bredband. Tanken är att vi ska leverera ett helhetskoncept kring alla de smarta tjänster för hem, fastigheter och företag som nu börjar komma ut på marknaden.

Initialt är det fokus på de traditionella operatörstjänsterna bredband, telefoni och TV, till privatkunder och fastigheter, samt företagstjänster och i mitten av nästa år planeras den första versionen av vår plattform för de smarta tjänsterna vara klar för lansering.

– Många upplever i dag teknikstrul och andra problem när de ska installera nya smarta tjänster och där vill vi leverera användarvänliga och nyckelfärdiga tjänster för såväl privatkunder som företag och fastighetsägare. Det innebär att vi ska leverera färdigkonfigurerade tjänster som fungerar direkt och är superlätta att använda.”

Läs mer om tjänsterna på Zmarket från och med januari 2019.