Visst vore det härligt att ta med en vän till Loka Brunn eller på en mysig biokväll i höstmörkret? Skaffa e-faktura från oss så har du chansen att vinna just det.

För att delta i tävlingen så behöver du ansöka om e-faktura senast den 31 oktober. Du som redan har e-faktura hos oss är automatiskt med i tävlingen och behöver inte göra någonting.

Den första november lottar vi ut följande fina priser bland våra e-fakturakunder:

  • Ett presentkort till ett värde av 1700 kronor på Loka Brunn
  • Ett presentkort på Filmstaden på 350 kronor
  • Ett presentkort på Filmstaden på 250 kronor

Vad är e-faktura och varför ska man ha det?
E-faktura är en elektronisk faktura som skickas direkt till din internetbank. Den gör det enkelt för dig att betala var du än befinner dig i världen. Fakturans belopp, OCR-nummer och förfallodatum är redan ifyllt så det enda du behöver göra är att godkänna den innan den betalas.

E-faktura är ett smidigt och ett miljövänligt alternativ då vi ej behöver transportera en pappersfaktura hem till dig.

Har du autogiro hos oss idag så går det jättebra att kombinera det med e-faktura. Den pappersfaktura som du får hem idag hamnar då istället i din internetbank och summan dras som vanligt automatiskt. OBS! Har du e-postfaktura hos oss idag och vill ha e-faktura så måste du meddela oss det via mejl kundservice@degerforsenergi.se eller via telefon 0586-485 32 så att vi kan ta bort din e-postfakturan innan du ansöker om e-faktura.

Hur gör jag för att delta i tävlingen?
För att delta i tävlingen så måste du ha ansökt om vår e-faktura senast den 31 oktober. (Alla som redan har e-faktura deltar automatiskt i tävlingen.) För att ansöka om e-faktura så loggar du in på din internetbank och trycker på e-faktura. Du söker på Degerfors Energi så dyker vi upp som val. OBS! Vi kommer inte upp om du har fyllt i bransch. Det enda du ska göra är att skriva Degerfors Energi och trycka på sök så kommer vi upp.

Vinnarna lottas fram den 1 november och vi kommer kontakta de lyckliga tre samma dag.

Hör bara av dig till oss om du har några frågor gällande vår hösttävling.