Vi tar hem vår kundtjänst

sunset or sunrise girl shows her hands a silhouette of the heart on the background of ears of corn field and sky

Vi på Degerfors Energi AB är ditt lokala energiföretag. Våra värdeord är Hållbar, Närhet & Tillsammans. För att kunna ge dig den bästa kundservicen och finnas nära, så flyttar vi hem vår kundtjänst första oktober och börjar fakturera lokalt från och med den första november. Vilket betyder att du kommer få sista fakturan från Göta Energi i oktober.

Kundtjänst
Idag finns vår kundtjänst hos Göta Energi AB i Göteborg. Från och med första oktober flyttar vi hem vår kundtjänst. Detta medför att vi på Degerfors Energi AB kommer svara på dina kundfrågor framöver.

Faktura
Din elnätsfaktura får du idag från Göta Energi AB. Samma sak gäller dig som har fjärrvärme. I november kommer du få dina fakturor direkt från oss på Degerfors Energi AB. Detta innebär inga prisförändringar utan enbart en lokal hantering av din faktura.

Har du idag Göta Energi som elleverantör?
Göta Energi AB fortsätter som vanligt att fakturera din elförbrukning. Den enda skillnaden blir att elnätsavgiften flyttas till den faktura som du kommer få från oss.

Har du idag någon annan elleverantör?
Din elleverantör fortsätter att fakturera din elförbrukning precis som tidigare. Den enda skillnaden blir att din elnätsfaktura kommer från oss och inte från Göta Energi AB med start den första november.

Jag har autogiro idag
Har du idag autogiro via Göta Energi AB och vill fortsätta med det hos oss? Då behöver du ansöka om autogiro, blanketten finner du här. Sedan dras summan från ditt konto precis som idag fast från och med november.

Jag har e-faktura idag
Informationen som stod i brevet med septemberfakturan om att du skulle kunna ansöka om e-faktura redan 1 oktober gäller tyvärr inte. Då vi på grund av tekniska skäl var tvungna att flytta fram den funktionen till 1 november.
Du som har e-faktura idag och vill fortsätta med det går in via din internetbank och bockar i att du vill ha e-faktura från Degerfors Energi AB efter 1 november.

E-faktura - det miljövänliga alternativet
Vi vill slå ett slag för e-fakturan. Den underlättar för dig genom att du får fakturan direkt till din internetbank och du betalar på ett mycket enkelt och smidigt sätt. Dessutom är e-fakturan bra för miljön då du inte får någon pappersfaktura hem via posten.

För att bidra till miljön kör vi nu en kampanj som innebär att du som väljer e-faktura från 1 november 2018 till 31 december 2018 får en gåva från oss.