Vår lokala kundtjänst

sunset or sunrise girl shows her hands a silhouette of the heart on the background of ears of corn field and sky

Degerfors Energi AB är ditt lokala energiföretag. Våra värdeord är Hållbar, Närhet & Tillsammans. Vi finns i Degerfors och svarar på dina kundfrågor.

Kundtjänst
Du kan besöka oss på Gjuterigatan 14, måndag till torsdag mellan klockan 08-16 och fredagar mellan 08-15 (under semestertider låser vi dörren klockan 15.00 alla dagar). Våra telefontider är vardagar mellan 10-12 och 13-14, på telefonnummer 0586-48532. Du kan alltid maila oss till kundservice@degerforsenergi.se.

Faktura
Din elnäts- och fjärrvärmefaktura skickas från oss. Har du svårt att tolka vår faktura? Klicka här så får du se en förklaring på vad allt betyder.

Har du Göta Energi som el-leverantör?
Göta Energi AB fakturerar din elförbrukning och vi fakturerar din elnätsavgift på en separat faktura från oss.

Har du någon annan el-leverantör?
Din el-leverantör fakturerar din elförbrukning och vi fakturerar din elnätsavgift.

Jag vill ha autogiro
För att få autogiro så ansöker du via en blankett som du finner här.

Jag vill ha e-faktura
För att få e-faktura så går du in på din internetbank, trycker på e-faktura och skriver in Degerfors Energi. Sedan kommer du till en ruta där du ska skriva i ditt namn och din e-post.

E-faktura - det miljövänliga alternativet
Vi vill slå ett slag för e-fakturan. Den underlättar för dig genom att du får fakturan direkt till din internetbank och du betalar på ett mycket enkelt och smidigt sätt. Dessutom är e-fakturan bra för miljön då du inte får någon pappersfaktura hem via posten.