Om Degerfors Energi
Degerfors Energi är ett framåtriktat bolag i en spännande bransch. Vi distribuerar och producerar fjärrvärme samt ansvarar för elnätet och stadsnätet. Vi är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka 65 miljoner kronor per år. Våra värdeord är hållbar, närhet & tillsammans och antalet anställda är idag 17 personer.

Är du den vi söker?
Vi söker en distributionselektriker till vårt affärsområde elnät. Är du vår nästa medarbetare?

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna innehåller bland annat om- och nybyggnad samt drift och underhåll av våra anläggningar. Beredskapstjänst ingår.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en utbildning inom elprogrammet med inriktning mot eldistribution eller en KY-utbildning med eldistributionsinriktning alternativt annan likvärdig utbildning inom området. Arbetslivserfarenhet som distributionselektriker, elbehörighet, EBR samt datorvana är meriterande. Körkort är ett krav.
Vi söker dig som är en nyfiken och som ser till att uppgiften blir löst. Som person är du flexibel, noggrann och positiv till att pröva nya arbetssätt.

Anställningsform
Anställningsformen är tillsvidare och omfattningen är heltid. Tillträdet är omgående och vi ser positivt på kvinnliga sökande.

Kontakt vid frågor
Samordnare Peter Gunnarsson 0586-485 28
Elnätschef Ulf Jonsson 0586-485 27
Seko ombud Per Johansson och Mattias André 0586-48520

Ansökan
Välkommen med din ansökan och styrkt meritförteckning senast: 2018-03-01 till kundservice@degerforsenergi.se.